Random Runner

Wanneer het gaat om Random Runner, dan zijn er veel spellen die hier verwantschap mee hebben. Betsoft heeft onlangs een nieuwere versie uitgebracht, er is een DeLuxe-variant uitgebracht en we hebben de standaard online gokkast van Stakelogic. Maar de oorsprong van Random Runner is veel verder terug te vinden. Dit was namelijk de gokkast die in afhaalrestaurants stond, in cafetaria te vinden was en in de speelhallen. De aantrekkingskracht van de fruitsymbolen en de bekende geluidjes staat veel mensen nog bij. En nu kun je Random Runner uiteraard ook gewoon online spelen.

Waarom Random Runner?

Random Runner is een iconische gokkast. Mensen met een gemiddelde leeftijd herkennen de opzet, de symbolen en de geluiden. Veel mensen hebben hier wel een paar guldens ingegooid tijdens het wachten op het eten of tijdens een drankje om de tijd even te doden. De online variant leunt sterk op deze nostalgie. Nederlanders spelen daarom Random Runner graag. Tegelijkertijd is dit dé gokkast wanneer je het hebt over de eerste gokkasten die online aangeboden werden.

Tel daarbij op dat dit een ontzettend gemakkelijk te spelen gokkast is, zeker enige features of vreemde elementen, en je weet direct waarom veel mensen graag naar dit spel terugkomen.

Hoe speel je Random Runner?

🍉

Random Runner kun je bijna met je ogen dicht spelen. De standaardopzet is iedereen bekend. Het zijn duidelijk rollen en je hebt er maar drie (keer twee in de dubbele gokkasten met deze titel). De winlijnen staan duidelijk in beeld, net als de mogelijke winsten bij elke combinatie die je kunt hebben. Daarmee laat Random Runner niets aan de verbeelding over. Je weet exact wat er gaat gebeuren en hoeveel je uitbetaald krijgt bij een winst.

🍉
🍉

Bij deze gokkast wil je écht het geluid aanzetten. De geluiden van vroeger komen door de boxen (of je luidspreker) tijdens het spelen en dit ondersteunt het spel in hoge mate. Daarmee is het een zekere aanrader wanneer je van klassieke gokkasten houdt. Overigens is de online versie van de gokkast gewoon met autoplay uitgerust. Deze kun je alleen aan- of uitzetten. Het instellen van een bepaald aantal spins of het stoppen bij een bepaald verlies is niet mogelijk. En dat is helemaal geen nadeel wanneer je met speelgeld speelt. Speel je met echt geld, dan is de autoplay een prima optie, maar dan moet je wel het spelverloop in de gaten houden.

🍉

🍍 

Is Random Runner een aanrader of niet?

Random Runner is een gokkast die zeker een aanrader is voor iedereen die houdt van de klassiekers en mensen die deze gokkast vroeger hebben gespeeld. Ook voor de mensen die liever moderne gokkasten spelen, kan dit een aanrader zijn. Juist de eenvoud en het terug naar de basics is een leuke toevoeging voor de mensen die vooral de moderne videoslots spelen. En aangezien ook Random Runner volledig gratis te spelen is, is dit zeker een manier om een avond te vullen met een gokkast. Wil je liever iets meer moderns spelen, kijk dan naar Valley of Gods, Rise of Olympus of Book of Dead.