Valley of the Gods

Valley of the Gods van Yggdasil is een bijzonder gokkast. Niet alleen vanwege het prachtig uitgevoerde thema, maar ook vanwege de eenvoud van het spel, de kwalitatieve grafische elementen, en de manier waarop de gokkast gespeeld wordt. Dit is namelijk geen normale gokautomaat. Mede daarom zijn er veel mensen die dit spel graag spelen. Maar hoe speel je Valley of the Gods nou eigenlijk?

Hoe speel je Valley of the Gods?

Valley of the Gods is op het eerste oog vooral een lastige gokkast. Een heel aantal vlakken zijn immers gesloten, dus die kun je niet gebruiken. Tenzij Juist. Yggdrasil heeft ook hier weer een complete feature mee opgezet. Bij elke winst opent een gedeelte van de gokkast, omdat de scarabee hier gevuld wordt. Na het openen van de vlakken, worden de wielen nogmaals gespind en kun je hogere winsten binnenhalen. Totdat de gokkast volledig vrijgespeeld is, want dat is het moment waarop de free spins beginnen.

De rustige muziek, het gebrek aan standaardsymbolen en de kwaliteit van de grafische elementen zorgen er samen voor dat dit een gokautomaat is die veel aantrekkingskracht heeft. En na de eerste winsten weet je zeker dat dit een leuk spel is.

Hoe zit het met de free spins in Valley of the Gods

🍉

De free spins beginnen direct wanneer je de gokkast helemaal vrijgespeeld hebt. Hierbij zijn de pilaren links en rechts in beeld van enorm belang. Links staat voor de multiplier en draait om de blauwe scarabeeën. Rechts staat voor het aantal levels en daarmee het aantal free spins. Dit is van groot belang bij het spelen van de gokkast.

🍉
🍉

Tijdens het spelen spaar je namelijk blauwe en rode stenen op, die de meters links en rechts vullen. Wanneer de meter links vol is, krijg je een hogere multiplier over alle winsten die je maakt tijdens de free spins. Is de meter rechts vol? Dan gaat het aantal free spins omhoog. Elke spin zonder winst kost je namelijk een leven.

🍉
🍉

Op die manier heeft Yggdrasil een bijzondere gokkast weten te maken, waarbij de free spins het absolute hoogtepunt spelen tijdens het spelen van de gokkast. Zeker met de aparte meters aan de linkerkant en rechterkant is de opzet erg bijzonder en daarmee vermakelijk.

🍉

🍍 

Is Valley of the Gods een aanrader?

Jazeker, al is het verstandig om dit spel eerst een keer gratis te spelen of rustig te bekijken. Het heeft namelijk een compleet andere opzet dan de gokkasten die je wellicht gewend bent en dat is even wennen. Zit je er eenmaal in en heb je de free spins een paar keer vrijgespeeld, dan weet je direct waarom dit een van de betere titels van Yggdrasil is. Veel spanning, veel actie en een unieke opzet met bijzonder hoge winsten wanneer het allemaal een beetje meezit. Dat zijn de spellen waarvoor we graag naar het casino komen om te gaan spelen. Met speelgeld of met echt geld, want deze gokkast is altijd een aanrader wanneer je op zoek bent naar een leuk spel om te spelen.